Näkynämme on julistaa Jumalan valtakunnan evankeliumia, kutsua ihmisiä Kristuksen yhteyteen ja auttaa heitä moninkertaistamaan Jeesuksen elämää ympärillään. Pyrimme julistamaan tiukasti Raamattuun perustuvaa Jumalan Sanaa ja toteuttamaan Kansanlähetyksen tunnusta ”Evankelioikaa kansa evankelioimaan kansoja”. Teemme työtä, jotta Uusimaa, Suomi ja lopulta kaikki maailman kansat tuntisivat Jeesuksen.

Satoa on paljon, mutta sadonkorjaajia vähän. Pyytäkää siis Herraa, jolle sato kuuluu, lähettämään väkeä elonkorjuuseen.

– Luukas 10:2

 

Kysy Jeesukselta, pitäisikö sinun olla mukana tässä työssä, ja miten. Rukoile, että Jeesus lähettäisi ihmisiä työhön, ja kysy ketä sinun tulisi auttaa eteenpäin Jeesuksen seuraajana.

Kotimaan työntekijät

Piirijohtaja

Jari Araneva

Jari Araneva

Olen Jari Araneva ja syntynyt v. 1956, peruskoulutukseni on keskikoulu. Naimisissa, asustelen vaimoni kanssa Vantaan Itä-Hakkilassa. Työurani olen tehnyt Helsinki-Vantaan Lentoasemalla, jossa olen toiminut eri tehtävissä lähetistä aina työnjohtajaksi saakka. Virkavuosia ehti näissä tehtävissä kertyä yhteensä 35.Helmikuussa 2014 minut valittiin Eero Ahosen seuraajaksi Uudenmaan Kansanlähetykseen ja 1.4. aloitin kouluttautumiseni piirijohtajan tehtävään, jonka otin virallisesti vastaan 1.11. Armolahjoiltani olen julistaja ja julistustyö on itselleni tärkeimmällä sijalla. Koska julistusta ei voi olla ilman lähetystä, on lähetystyö luonnollisena osana myös julistajan tehtävässäni. Tähän sopivat hyvin apostoli Paavalin sanat, jotka hän lausuu Room. 10:17: ”Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.”

Piiripastori

Vili Sarento pyrkii kasvattamaan opetuslapsia ja yhteisöjä. Hän toimii erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten kanssa.

Työssä voit olla mukana rukouksella, lahjoituksilla tai ottamalla yhteyttä Viliin: 044 550 3304 / vili.sarento@sekl.fi

 

Ulkomaanlähetit

Ota yhteyttä

Araneva Jari

Piirijohtaja

jari.araneva@sekl.fi

044 975 1565

Sarento Vili

Pastori

vili.sarento@sekl.fi

044 550 3304

Share This